zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank přichází s novým, EXKLUZIVNÍM podnikatelským účtem

2. 4. 2024

Raiffeisenbank od 1. dubna obměňuje svoji nabídku podnikatelských účtů. Nově přichází s EXKLUZIVNÍM účtem, který vytvořila na základě zpětné vazby klientů a který poskytuje ojedinělé možnosti současně v jedné službě. Účet cílí především na malé firmy, ale svými benefity je vhodný pro všechny podnikatele.

Klienti Raiffeisenbank jako doposud naleznou v nabídce pro podnikatele a malé firmy tři druhy účtů. Základní CHYTRÝ účet zůstává zdarma a bez podmínek tak, jak ho klienti znají. AKTIVNÍ účet získá vylepšení obsahu a odlišnou cenu. Novinkou je potom EXKLUZIVNÍ účet, který nabídne výhodné benefity, které převyšují cenu samotného měsíčního poplatku. V nabídce Raiffeisenbank je od 1. dubna 2024.

„EXKLUZIVNÍ účet jsme vytvořili na základě zpětné vazby stávajících klientů a zároveň výzkumu mezi neklienty. Naším cílem bylo vyvinout takový produkt, díky kterému budou mít fyzické osoby – podnikatelé, i právnické osoby – pohromadě vše, co ke správě firemních financí potřebují, a zároveň vychytávky šetřící čas. Kromě jiných to bude například licence na import hromadných plateb a stahování datových výpisů až pro tři uživatele, což je ideální, když za klienta zpracovává podklady účetní oddělení. EXKLUZIVNÍ účet jsme designovali přímo na míru klientům, a už teď se těšíme na jejich odezvu,“ komentuje spuštění nového účtu segmentová manažerka MSE Raiffeisenbank, Veronika Loncká.

Kromě toho EXKLUZIVNÍ účet pro podnikatele zahrnuje i výběry z bankomatů po celém světě zdarma, unikátní službu multiměna (kdy lze vést až 18 měn pod jedním číslem účtu), prvních 10 příchozích nebo odchozích zahraničních plateb zdarma a dvě debetní karty. Jedna z nich je karta BUSINESS GOLD VISA, která klientům poskytne nadstandardní týdenní limity pro výběry a platby, VISA Benefit program, vstupy do letištních salonků LoungeKey a cestovní pojištění s limitem do 10 milionů Kč.

Cena všech těchto doplňků k účtu převyšuje poplatek za měsíční vedení účtu. EXKLUZIVNÍ účet pro podnikatele lze navíc sjednat jak klasicky na pobočce, tak online z pohodlí domova, a to i za pomocí Bank iD za pár minut. Účet je pak následně možné spravovat jak v internetovém, tak v mobilním bankovnictví Raiffeisenbank.